Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Egyedi kívánságok

Nem találod, nem tetszik? Elkészítem neked a kérésed szerint!

 

Ha Te is azok közé tartozol, akik egyedülálló és személyre szabott tárgyakat keresnek otthonukba vagy ajándékba, akkor jó helyen járaz!  A Hekeno Glass-nál lehetőséged van arra, hogy saját ízlésednek és elképzelésednek megfelelő üveg dekorációt rendelj.

 

Saját elképzelésed van?

  • Személyre szabott üveg ajándéktárgyakSzemélyre szabott stílus: Egyedi megrendelés esetén lehetősége van arra, hogy a webshopban található üveg alkotásokat saját ízlésed szerint alakítd, a szín vagy méret tekintetében.
  • Egyedi ajándék: Ha szeretnéd meglepni szeretteid valami különlegessel, akkor egyedi megrendelést is vállalok. Így egy olyan tárgyat adhatsz át, mely teljesen egyedi és személyre szabott.
  • Teljes körű segítség: Ha nem találtad meg a kínálatban azt, amit szeretnél, vagy ha megtetszett valamelyik termék, de más méretben, színben vagy mintával szeretnéd, segítek ebben.

 

Hogyan rendelhetsz egyedi terméket?

  1. Lépjen kapcsolatba velem: Küldj üzenetet az "Kapcsolat" menüpont alatt található űrlap segítségével, vagy írj nekem e-mailt a hekenoglassart@gmail.com címre.
  2. Fogalmazd meg elképzeléseid: Írd le részletesen, hogy milyen üveg tárgyat szeretné, és milyen egyéb specifikációkkal rendelkezik (pl. méret, szín, minta).
  3. Konzultáció és árajánlat: Amennyiben a kérésed megvalósítható, egyeztetjük az elképzelésed, és elkészítem az egyedi ajánlatot Neked. Az extra, különleges rendelésre készülő dekorációk megtervezése és elkészítése azonban nemcsak hatalmas szakmai kihívás, de összetett, komoly művészi munka is egyben. Épp ezért az egyedi gyártású termékek megrendelésének elkészítési ideje akár több hét is lehet, melyről mindig előzetesen egyeztetünk.
  4. Megrendelés és elkészítés: Ha elfogadod az ajánlatot és átutalod a díját, rögzítem a megrendelést, és a megbeszélt határidőre elkészítem a kívánt üveg tárgyat.
    Szeretném felhívni figyelmedet, hogy egyedi termékre minden évben november 30-ig veszek fel rendelést. A karácsonyi időszakban teljesen egyedi termék készítésére nincsen lehetőség.
  5. Szállítás: Amint elkészült az egyedi terméked, gondoskodom a gyors és biztonságos szállításról.

 

Milyen igényeket tudok teljesíteni?

Egyedi Tiffany lámpa készítés- A kínálatban látható termékeket más színből, vagy másmilyen színkombinációban elkészíteni. Méretét módosítani, amennyiben lehetséges (extrém nagyítás és kicsinyítés nem minden tárgynál és mintánál oldható meg)

- Feliratot, mintát gravírozni vagy festeni rá.

- A kínálatban szereplő üvegdísz mintját egy másik funkciójú tárgyra alkalmazni. Pl.: tulipános ablakdíszből ugyanolyan tulipán mintás lámpát készíteni.

- Terv alapján elkészíteni az üveg dekorációt (amennyiben az nem sért szerzői jogokat)

Amit nem tudok vállalni:

- Íves üvegfelületek készítését, üvegolvasztással készülő díszek készítését

- Nem művészi, vagy a Hekeno Glass stílusával nem összeegyeztethető minta elkészítését 

 

Ne habozz, írd meg elképzeléseidet! Örömmel segítek megtervezni és létrehozni az álmaid üveg dekorációját!